Skip to main content Skip to search

За нас

Счетоводни услуги

за прозрачен и успешен бизнес

Пълно счетоводно обслужване на физически и юридически лица. Предлагаме професионално качество на конкурентни цени. При сключване на договор за счетоводно обслужване ще се съобразим с нуждите на Вашата фирма. Гъвкава ценова политика. Цени от 60 лв. на месец. Един месец безплатно счетоводно обслужване, за да се уверите в нашите качества при сключване на договор за срок от една година. И два месеца бонус при сключване на договор от две години. Отстъпки при авансова заплащане на дължими суми.

Юридически услуги

правото е на ваша страна

С богат опит в наказателното, гражданското, облигационното, търговското и вещното право. Извършва юридически услуги и процесуално представителство пред съдилища и пред всякакви държавни и общински органи, прокуратура и органите на МВР. Регистрация и промени по търговски дружества, изготвяне на нотариални актове и всякакви граждански договори и сделки, процесуално представителство и защита по граждански и наказателни дела пред съда и органите на досъдебното производство и държавната администрация.

ИСТОРИЯ

Счетоводно обслужване, счетоводни и юридически услуги от Ваиб Консулт! Почти 15 години опит в областта на счетоводните  услуги и 10 годишна практика в областта на юридическите услуги. Обслужване на  дружества с много разнородни дейности.
Какво ни прави различни – лично отношение към всеки клиент, проблемите на клиента са и наши проблеми, бързи и коректни отговори по зададени казуси.
Целта ни е всеки клиент да не отделя време, нерви и притеснения по отношение на документалната и суха част от своя бизнес, защото това е наша работа, т.е. Клиентът се отдава на своя бизнес, а грижата за документите остава изцяло наша.
Пълна конфиденциалност на информацията.